Untură de porc aromată, tartinabilă

Postat de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri
31 Ian 2013 | 8129 vizualizari

Plecând de la ideea rafinată a untului aromat cu diverse, m-am gândit s-o aplic în cazul unturii de porc; grăsimea topită de la pregătirea jumărilor am amestecat-o cu ceapă, usturoi, condimente şi a ieşit ceva aromat, tartinabil... Nu obişnuiesc să consum untură, însă acum mai mult curiozitatea m-a determinat să experimentez. În sezonul rece, când şi când, o tartina cu untură, mai ales aromată :)) merge...

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 01.02.2013, 10:38
Multumesc, Poliana!
la 01.02.2013, 18:39
suuuper
la 02.02.2013, 00:02
Foarte buna idee
la 02.02.2013, 10:11
Multumesc, Anna.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking