Usturoi la cuptor - Roasted Garlic
Postat de mitinita in Mancaruri de legume 31 Oct 2010 | 4066 vizualizari
De cate ori fac ceva de mancare la cuptor bag si o capatana de usturoi. Da sa nu-l bagati odata cu prajitura! Nu prea as vrea sa stiu ce iese de acolo...Usturoiul astfel facut,se inmoaie si e numai bun de facut pasta. Adauga niste ulei de masline extra virgin si intinde-l pe paine sau pe friptura.Mai merge si cu paste.
Habar n-am avut unde sa incadrez reteta.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 31.10.2010, 16:51
interesant! n-am mai vazut.......asta-i bun la vampiri si strigoi, daca ne viziteaza la noapte
la 31.10.2010, 17:18
ptr vampiri mujdeiul de usturoi ar fi perfect!!!
la 31.10.2010, 20:35
super e bine de retinut
la 02.11.2010, 13:03
eu asa il fac ptr salata de vinete!!!
la 03.11.2010, 15:43
vanilla,ce idee buna!
la 04.11.2010, 21:00
Foarte bun!
la 23.11.2010, 10:38
am trecut sa te salut!
la 11.05.2011, 15:16
COMENTEAZA