Valuri de ricotta cu bezea

Postat de divainbucatarie in Prajituri
11 Noi 2010 | 13779 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 12.11.2010, 15:13
Aoleooo! Ce minunatie, da ce bunatate!
la 30.09.2013, 15:44
deci URDA se amesteca doar cu galbenusurile fara albusuri ?
la 30.09.2013, 15:54
Simonay,urda se amesteca cu zaharul si galbenusurile,iar albusurile ramase cu zaharul pentru bezea.
la 30.09.2013, 20:55

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking