Varză cu afumătură la ceaun

Postat de CulinaryRainbow in Porc
18 Dec 2013 | 20700 vizualizari

A fost o zi mai specială pentru că am cules strugurii, ne-am bucurat de soare cum n-am făcut-o de mult, am băut și must, ce mai? Venise toamna cu adevărat. Așadar, la toate acestea se preta o tocană, ca-n duminicile ardelene petrecute la iarbă verde. Să te-ntinzi pe-o pătură și să urmărești razele cernute printre frunzele de fag, să inspiri aerul proaspăt cu iz de jar și s-asculți cum se-ațâță focul sub ceaun... cam ăsta a fost filmul derulat ieri. :) Și-o făcut Dăniloiu focu`, și-o umplut canceu` cu must... și-apoi o urmat partea interesantă: varza cu afumătură, făcută la ceaun. :))

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 18.12.2013, 11:59
Fain arată, mai ales că a fost gătită ca oe vremuri!
la 18.12.2013, 12:21
bun bun
la 18.12.2013, 13:06
la 18.12.2013, 16:06
la 18.12.2013, 17:17
la 18.12.2013, 17:19
la 18.12.2013, 17:50
la 18.12.2013, 18:32
bun bun
la 18.12.2013, 18:46
la 18.12.2013, 20:02
la 18.12.2013, 21:10
la 18.12.2013, 21:15
la 18.12.2013, 21:41
Imi place tare mult
la 19.12.2013, 16:53
oioioiiiiiiii ce-mi place asta
la 19.12.2013, 20:18
Valeuuuuuuuuuuu,ce bunatate aici..

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking