Varza cu rata in oala de lut la cuptor

Postat de ctlina in Mancaruri cu carne
14 Mar 2020 | 327 vizualizari

Reteta 800 !!!! Va invita la varza cu rata in oala de lut romaneasca :) Inainte de prima folosire oala de lut trebuie lasata cel putin 12 ore cufundata in apa. Daca este folosita la cuptor trebuie s-o puneti si sa demarati tot timpul gatirea in cuptorul rece, pentru a nu cauza un soc termic. https://www.blogulluicatalina.com/2020/03/varza-cu-rata-in-oala-de-lut-la-cuptor.html Am utilizat pulpe de rata confiate. Pulpele de rata "confiate", sunt o delicatesa din bucataria franceza. Carnea este gatita cel putin 2 ore, in grasime fierbinte de rata.   Apoi este acoperita cu grasime de rata si conservata in borcane .  

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 14.03.2020, 19:30
la 14.03.2020, 20:04
la 14.03.2020, 20:23
la 14.03.2020, 23:47
la 15.03.2020, 00:50
o bunatate de mancare!
la 15.03.2020, 09:20
buna! Felicitari pentru nr. de retete!
la 15.03.2020, 09:45
Ce bunătate, mai ales dacă este preparată în vasul de lut!
la 15.03.2020, 11:28
Ce bunătate!
la 15.03.2020, 14:52
Ce gustoasa!
la 15.03.2020, 18:19
Wooow, la cât mai multe rețete delicoase! Felicitări! Hmmm, ce poftă mi-ai făcut! am în cămară o conservă cu pulpe de rață confiată, cred că o să fac felul! Mulțumesc.
la 16.03.2020, 13:42
la 16.03.2020, 20:27
Cred ca a iesit super, fiind pregatita in oala de lut!
la 18.03.2020, 09:19
Foarte buna rata pe varza. Felicitari pentru numarul retetelor si munca depusa
la 20.03.2020, 08:47
Buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking