Varza murata pentru iarna
Postat de Bunica in Muraturi 27 Sep 2009 | 36798 vizualizari
Pana sa dai fuga la piata mai usor este sa ajungi la camara sau baxa la varza acrita in casa.Va spun cum pregatesc eu varza pentru iarna.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 27.09.2009, 20:35
Super reteta si informatiile, Buni! mama stiu ca pune si boabe de porumb, uscate.
la 27.09.2009, 21:04
A intrat si sotul pe Bucataras, si se uita la comentarii.Si replica:"E bine ca nu sunteti de capul vostru, aici, ca aveti si o bunica!"!
la 27.09.2009, 22:11
la 27.09.2009, 22:33
la 28.09.2009, 00:21
Foarte tare!
la 28.09.2009, 04:50
Asa am facut si noi.
la 28.09.2009, 06:57
danygospodina, n-ai avut somn?La o ora asa matinala faci tu comentarii?
la 28.09.2009, 09:00
Pentru bunici facem orice. Ma culcasem mai devreme. Si cica m-am trezit sa calc rufe, dar nu puteam sa ratez startul unei noi zile cu Bucataras. Nu beau, nu fumez, atata viciu am si eu.
la 28.09.2009, 10:27
Eu sper ca daca mai stau pe aici sa nu ma molipsiti de insomnie.
la 28.09.2009, 22:58
danygospodina, sotul tau trebuie sa stie ca "Bunica" va lasa sa va faceti de cap in bucatarie.
la 29.09.2009, 05:33
Sarumana, Buni, sa stii ca avem bucatarie spatioasa ! A dormit destul, cred!
Eu fac ceaiul si el cafeaua.
la 07.10.2009, 15:39
de mult nu am mai pus eu muraturi . iar varza murata era printre preferatele mele. Eh asta e daca nu esti acasa ... Si eu faceam aproape la fel ca si Bunica doar ca eu intotdeauna calculam sarea astfel: in cotorul fiecarei verze , adica dupa ce ai scos cotorul in gaura aia pui sare mare pana se umple si aia era toata saramura . In rest exact ca si Bunica asa ca trebuie sa fie foarte buna
la 07.10.2009, 22:04
Ai dreptate sa calculezi asa , dar depinde de fiecare cat de adanc scobeste cotorul si poti avea surprize .
la 13.10.2009, 22:04
asa pun si eu sare in gaura dupa ce scobesti varza si-mi iese destul de buna..
COMENTEAZA