Postat de Sylvia in Conserve 26 Sep 2010 | 34820 vizualizari
Acest tip de muraturi se numesc verze in Ardeal si sunt minunate iarna la o friptura de porc aromata sau la o iahnie de fasole….lista ar putea continua
la 26.09.2010, 13:49 Uite o idee minunata.Nu am pus asa niciodata,dar pun si eu 2 borcane sa vad cum este.Mersi de reteta.
la 26.09.2010, 13:57 imi place mult varza proaspata,murata,gatita
la 26.09.2010, 14:07 Silvioare, in Cluj cumparam de la piata niste verze minunate, aici gasesc ceva asemanator dar nu are aceasi aroma ca e varza simpla fara mirodenii, asta e f buna sa o testezi
la 26.09.2010, 14:07 Corina exact si gatita e f buna
la 26.09.2010, 17:04
la 26.09.2010, 18:57 foarte buna ideea Dar ma intreb : cate muraturi sa mai fac? cat pot manca?
la 26.09.2010, 19:40 buna tre sa fie!
la 26.09.2010, 19:48 Dar ma intreb : cate muraturi sa mai fac? cat pot manca/..................Inuca fa mama fa ca imi dai si mie............Sylvia, tare buna pentru iarna.................
la 27.09.2010, 12:35 Ce buna trebuie sa fie
la 28.09.2010, 02:24 De citiva ani am pus varza asa eu rad morcov si telina si este f f buna ,iarna fac salata imediat ,fac mincare ,
este -bd
la 29.09.2010, 00:27 5f o sa pun si eu la butoi
la 09.11.2010, 00:55 o idee foarte buna!!aici in franta e mai simplu sa pui varza asa tocata in borcane!!la butoi intreaga e mai greu!!!