Vegan_ dovlecei şi cartofi gratinaţi, o masă de duminică
Postat de gratziela in Vegan / Raw vegan 30 Apr 2011 | 9809 vizualizari
Iarna nu şi-a propus să plece mai devreme decât are programat în calendar, şi cum m-am obişnuit cu ierni mai scurte şi mai blânde, aceasta mi se pare neobrăzată că încă nu şi-a luat cojoacele de pe meleagurile noastre! Aştept cu nerăbdare să văd şi să miros mugurul ierbii proaspăt înverzite şi să mă mângâi cu o floare de cireş!
Dar se pare că mai am de aşteptat, şi prin urmare, trebuie să mă mulţumesc doar cu un fior ce-mi străbate gândul la copacii înverziţi!
Mi-am îndreptat gândul să gătesc ceva pentru familia mea cu arome apropiate de vara înverzită ca să-mi pară drumul mult mai scurt spre un coş plin de cireşe!
Şi cum prea multe opţiuni nu prea sunt atunci când faci cumpărături iarna prin piaţă, am hotărât să-mi domolesc o poftă ce-mi dădea târcoale de ceva vreme: dovlecei şi cartofi la cuptor.
Am să încerc să te îndrum să găteşti acest fel de mâncare, şi dacă nu ai avut această experienţă până acum, să ştii că nu este prea complicat, iar rezultatul este uimitor!
Inapoi la reteta
|