Vinete cu maioneza
Postat de iulisigeo in Aperitive / Garnituri 8 Sep 2009 | 3563 vizualizari
delicioasa...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (4)
la 08.09.2009, 23:58
cum se face maioneza?
la 09.09.2009, 00:15
Uite reteta aici, Cristi: http://www.bucataras.ro/retete/895/maioneza.html
la 16.10.2009, 12:48
Pot sa adaug ceva? Nu tocati vinetele cu cutitul, sau cu ceva metalic, pentru ca se innegresc. Sunt niste tocatoare speciale din plastic, sau daca nu, faceti ca mine: am un taietor de plastic (pe care tai doar fructele, sa nu ia miros de ceapa de pe cel de lemn), si il folosesc pe post de tocator. Vinetele raman albe, si e mai aspectuoasa salata. Eu pun si putin sos de ustoturoi in salata (din comert).
la 07.02.2010, 13:37
Swanheart,exista "cutite"din lemn,speciale pt vinete,il am de cand eram fata![](/templates/default/images/smiley/ranjet.gif)
.si eu pun un singur catel de usturoi,pt aroma![](/templates/default/images/smiley/winking.gif)
.iete-l.http://www.plastking.ro/lemn_elemei/taietor_vinete.jpg
COMENTEAZA