Vinete evantai
Postat de vio_dreams in Mancaruri de legume 9 Iul 2013 | 25599 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (30)
la 10.07.2013, 14:26
imi plac f. mult retetele cu toate ca multe le stiu;ar trebui insa sa folositi nume rom. pt ca nu toti romanii inteleg iar care suntem in alte tari ,nici atita;
la 10.07.2013, 17:20
Da este indicat sa scriem in limba romana , prosciutto este pulpa de porc neafumata , condimentata si tinuta de la 12 luni la 36 luni ,(are o tehnologie specifica italiana ), sunca de pulpa de porc "cruda " , incercati reteta de mai sus cu jambon afumat este fantastica !
la 10.07.2013, 21:07
Direct la probat!
la 10.07.2013, 21:10
Dodoverde, nu pot să cred că de, prosciutto și mozarela, nu se știe pe întreg mapamondul În cel mai rău caz, ai google la îndemână
la 10.07.2013, 23:09
Dau o inghetata cui imi spune ce ar fi trebuit sa scriu in loc de mozzarella, branza moale din bivol de apa?
Acum hai sa fim seriosi, daca in loc de prosciutto as fi scris sunca ce credeti ca s-ar fi inteles? Dar daca as fi scris pulpa de porc cruda? Ar fi zis lumea ca sunt carnivora!
Asa de prosciutto cred ca stie mai toata lumea!
la 10.07.2013, 23:12
simonay
10.07.2013, 17:20
Da este indicat sa scriem in limba romana , prosciutto este pulpa de porc neafumata , condimentata si tinuta de la 12 luni la 36 luni ,(are o tehnologie specifica italiana ), sunca de pulpa de porc "cruda
traducerea asta-i tocmai potrivita de scris la ingrediente
Tulaaaaai Doamne
la 10.07.2013, 23:13
Vio da-mi tu mie inghetata si nu-ti mai bate capul cu traducerea,ca si-o traduce fiecare cum ii place ))))))))
la 10.07.2013, 23:17
10.07.2013, 23:09
Dau o inghetata cui imi spune ce ar fi trebuit sa scriu in loc de mozzarella, branza moale din bivol de apa?
la 10.07.2013, 23:18
Vio,da' inghetata cu ce ai facut-o? ))))
la 10.07.2013, 23:34
hi, hi, cu mascarpone, ca sa ramanem pe meleaguri italiene
la 10.07.2013, 23:36
Meeei, acu pe bune, io nu vreau sa fiu rea, da ce vina are saraca branza daca o cheama mozzarella???
Da saracu' porc cu ce-a gresit?
la 10.07.2013, 23:37
la 30.08.2013, 22:51
dar ce vina au cei ce nu stiu ce inseamna si totusi ar vrea sa faca reteta?!daca reteta tot e pe romaneste pai sa fie
la 30.08.2013, 23:01
Dodoverde,la magazin le gasesti sub aceste denumiri,cu siguranta te-ai descurca daca ai vrea sa le pregatesti.
Daca ne rezumam doar la constatari si cautat nod in papura,e alta treaba.
la 19.06.2014, 16:25
Reteta este super. Eu am facut-o dupa varianta lui Horia Varlan in care inainte de a servi se pune putin iaurt si patrunjel. Are un gust foarte bun. Merita incarcat.
COMENTEAZA