Visina in sucul ei ( metoda de conservare )

Postat de anisoara in Dulceata / Gem
9 Iun 2010 | 28510 vizualizari

Visina se foloseste foarte mult in patiserie. Ea da un gust aparte la toate dulciurile, tartele, biscuitii, cremele, placinte, invartite. . De aceea in fiecare an , conservez foarte multa visina, pana la 30-40 kg. Se pare ,ca e o reteta banala si se prepara in orice mod , ca tot visina in sucul ei va fi. Dar oricum , daca vreti ca visina sa-si pastreze forma dupa fierberea si conservarea ei, urmariti urmatoarele sfaturi.

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 10.06.2010, 10:18
si tine? nu mucegaieste pt ca fierbe numai 5 min??
la 10.06.2010, 21:26
precizez, din momentul cand incepe sa clocoteasca, se inlatura spuma si visina clocoteste numai 5 minute. deoarece dupa ce este repartiza si inchisa in borcanele sterilizate, si pusa sub o plapuma calda,(1) TEMPERATURA DE FERBERE APROX. SE PASTREAZA SI EA SE STERILIZEAZA MAI DEPARTE, 2. VISINA ARE FOARTE MULTA ACREALA , SI ACEST FACTOR NU DA VOIE SA SE DEZVOLTE PROCESUL DE MUCEGAI NICI INTR-UN CAZ. In schimb visina se pastreaza intreaga , nu se faramizeaza in asa mod. sper ca am lamurit pe intelese. Salutari Cristine
la 10.06.2010, 21:32
buna metoda ta...
la 10.06.2010, 23:53
super 5 furcu
la 12.06.2010, 22:21
Cu placere

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking