Visine la borcan, pentru prajituri

Postat de rocsi_1612 in Conserve
9 Iul 2016 | 8233 vizualizari

Multi ani la rand, de fapt de cand ma stiu, am pus visinele la rece cu aspirina. Este adevarat ca foloseam mai multe aspirine la un borcan, ca sa fiu sigura ca se pastreaza bine, dar niciodata nu am patit nimic, nici cei din familie, nici musafirii care veneau la noi si consumau dulciuri cu visine puse in acest mod. Anul acesta, m-am gandit sa pun altfel visinele, cu mai putina aspirina si sterilizate. Momentan, a trecut o saptamana de cand le-am facut si am vazut ca stau foarte bine si ca au o culoare superba. Daca va place reteta, puteti incerca si voi!

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 10.07.2016, 19:38
Asa este Mirelus, tu stii
la 10.07.2016, 19:39
Adriana, sper sa iti placa. Eu am pus asa, in ideea de a folosi mai putina aspirina, desi pana acum, nu am patit nimic chiar daca am folosit mai multa aspirina.
la 10.07.2016, 19:40
Meri, cam da...Imi place sa le folosesc iarna in prajiturele si imi pun mereu, oricat de putine, dar sa stiu ca am pus eu
la 11.07.2016, 13:02
ce prajituri bune o sa faci cu ele
la 11.07.2016, 19:51
ideale pentru iarna!
la 11.07.2016, 20:29
Da Anca, asa este
la 11.07.2016, 20:29
Chiar sunt, Stefy
la 19.07.2016, 08:45
la 19.07.2016, 19:20
Melinda
la 30.06.2022, 10:07

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking