Vol-au-vents cu hribi sau Mont Blanc

Postat de Ksenya in Aperitive / Garnituri
28 Dec 2012 | 4332 vizualizari

M-am gandit sa va ofer o reteta frantuzeasca pe care eu am denumit-o Mont Blanc ,ideala pentru bufetul de revelion sau pentru alta masa festiva. Se prepara usor si rapid sub 10 min, ca si reteta anterioara.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 28.12.2012, 20:22
prima venita...prima servita
la 29.12.2012, 04:49
iau si eu unul
la 29.12.2012, 08:38
Cu mare drag Carla!
la 29.12.2012, 12:40
la 29.12.2012, 13:11
la 29.12.2012, 13:23
Interesanta combinatia de ciuperci cu branza de vaci , pun la favorite
la 29.12.2012, 13:42
la 29.12.2012, 14:24
Multumesc fetelor de trecere!
la 29.12.2012, 14:45
la 29.12.2012, 16:10
la 29.12.2012, 20:22
deci ,inca una rapida,burlaceasca asa,dar buna
imi place
la 19.06.2015, 09:14
Ce-mi place
la 19.06.2015, 09:50
la 11.03.2017, 09:29

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking