Vulcan dulce

Postat de miha in Torturi
26 Noi 2009 | 6415 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 27.11.2009, 12:50
Da, Michelle. Daca ai cuptor cu termostat il setezi la temperatura cea mai mica, daca e cuptor normal, la foc mic cu usa cuptorului deschisa. Pui blatul in cuptor si-l "uiti" acolo 4 ore, poate chiar mai mult. Bezeaua trebuie sa se usuce, nu sa se coaca.
la 27.11.2009, 13:52
ms
la 29.11.2009, 21:30
cum mereu suntem in criza de timp....in 4 ore fac 3-4 feluri de prajituri;dar ce e bun si frumos,merita timp.
la 01.12.2011, 23:05
cum de vad tortul asta abia acuma !! ?? ce minunatie....!! 10000 de puncte !!
la 02.12.2011, 09:19
Multumesc Dana!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking