Za'atar

Postat de miha in Pt. carne
26 Ian 2010 | 10580 vizualizari

Se foloseste ca atare ( presarat peste hummus) sau sub forma de pasta ( la marinarea carnii de pui, preparata apoi la cuptor sau pe gratar)

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 26.01.2010, 18:36
Super tare!! trecut la favorite, trebuie sa fac
la 26.01.2010, 19:00
excelent!
la 26.01.2010, 19:13
E o combinatie super! Merita incercat!
la 26.01.2010, 19:21
Incearca si pune zaatar amestecat cu ulei de masline peste lipie libaneza.


Stiai ca in reteta originala se pune sumac (otetar mirositor), niste seminte care ii dau gustul putun acrisor? Din pacate condimentul asta eu chiar nu l-am gasit in Romania.
Eu am primit de la o colega libaneza. si mi-am facut zaatar, pentru ca imi place foarte mult.
la 26.01.2010, 19:22
aaa acum am vazut sursa si ca acoloscrie de sumac
la 07.10.2010, 23:46
Clar ma apuc sa fac si eu, pare interesant. Multumesc! nu am mai incercat pana acum.
la 01.12.2010, 15:33
Merge cu ulei de masline si cu branza si la niste placinte care se numesc Fattayer

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking