Za'atar
Postat de miha in Pt. carne 26 Ian 2010 | 10580 vizualizari
Se foloseste ca atare ( presarat peste hummus) sau sub forma de pasta ( la marinarea carnii de pui, preparata apoi la cuptor sau pe gratar)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (7)
la 26.01.2010, 18:36
Super tare!! trecut la favorite, trebuie sa fac
la 26.01.2010, 19:00
excelent!
la 26.01.2010, 19:13
E o combinatie super! Merita incercat!
la 26.01.2010, 19:21
Incearca si pune zaatar amestecat cu ulei de masline peste lipie libaneza.
Stiai ca in reteta originala se pune sumac (otetar mirositor), niste seminte care ii dau gustul putun acrisor? Din pacate condimentul asta eu chiar nu l-am gasit in Romania.
Eu am primit de la o colega libaneza. si mi-am facut zaatar, pentru ca imi place foarte mult.
la 26.01.2010, 19:22
aaa acum am vazut sursa si ca acoloscrie de sumac
la 07.10.2010, 23:46
Clar ma apuc sa fac si eu, pare interesant. Multumesc! nu am mai incercat pana acum.
la 01.12.2010, 15:33
Merge cu ulei de masline si cu branza si la niste placinte care se numesc Fattayer
COMENTEAZA