Zacusca

Postat de ionix in Zacusca
21 Oct 2009 | 8929 vizualizari

reteta o am de la soacra-mea... am primit indicatii clare cum trebuie facuta si eu zic ca mi-a iesit delicioasa :D da da, mi-au murit laudatorii :D din aceasta compozitie mie mi-au iesit 3 borcane de 800 g si 8 de 400 g...

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 21.10.2009, 19:09
imi place la nebunie zacusca
la 21.10.2009, 19:41
si mie mult de tot...
la 31.10.2009, 22:10
si io am facut,dar dupa alta reteta.oricum e buna!.mai ales cu un ceiut de tei cu lamaie,dimineata la micul dejun
la 31.10.2009, 22:12
n-am incercat sa mananc la ceai... o sa pap cu siguranta
la 04.09.2016, 21:19
Da' alea 3 kile de rosii? cand se folosesc? ca dupa ce le-am fiert 4-5 ore (?) si le-am lasat la racit, au disparut in Triunghiul Bermudelor...
Un pic de atentie la retetele astea, ca incep sa semene cu doctoratele...

Comments, banuiesc ca sunt de la neamuri, si colege de birou.
la 04.09.2016, 21:55
Piti_Poanca,sucul de rosii se pune odata cu vinetele si ardeii,inainte de a le pune la cuptor.
Nu-i asa ca nu-i taiem capul fetei ca i-a scapat acest lucru?
I se poate intampla oricui,nu e chiar usor de pregatit,pozat,redactat o reteta.
Te asteptam cu retete,cu siguranta nu vom fi la fel de carcotasi daca gresesti ceva

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking