Zacusca
Postat de lilik in Zacusca 26 Sep 2012 | 4587 vizualizari
Am vazut ca toata lumea face si mi s-a facut o poftaaaa..asa ca intr-o dimineata,dupa ce am dus pitica la gradinita mi-am cumparat ingredientele necesare si m-am apucat de treaba....
Inapoi la reteta
|
Comentarii (38)
la 10.11.2012, 21:05
Lilik, multumesc mult! E al naibii atat de munca! Dar merita!
O sa te tin la curent!
O seara buna!
la 10.11.2012, 21:13
Ma refeream la ulei incis ca sa se sterilizeze, sa nu se strice cu timpul! Imi aduc aminte, mama punea cate o aspirina
Cat timp pot ramane in camara? Ma refer, pana sa se strice?
la 10.11.2012, 22:59
Stiu si mama tot cate o aspirina punea sau punea borcanele intr-o oala mare,punea prosoape printre ele,le acoperea cu apa si le fierbea 20-25 de minute,apoi le lasa pana a doua zi in oala sa se raceasca.Eu cred ca metoda fierberii e cea mai potrivita ca sa tina mult.
La mine nu apuca niciodata sa treaca iarna ca se consuma,dar daca sunt tinute la rece si sterilizate bine poti sta linistita...
la 10.11.2012, 23:01
Mersi mult lilik! Am gustat si ......mama, ce bunatate mi-a iesit!
O seara buna iti doresc!
la 10.11.2012, 23:03
Scuze ca ti-am raspuns asa tarziu...
la 10.11.2012, 23:04
Ma bucur mult ca ti-a placut..
la 11.11.2012, 13:35
nu-i nimic, lilik! A meritat efortul! Eu am pus si 3 ardei mici rosii iuti, din cei care ii folosesc mexicanii, si mi-a iesit mai picanta zacusca, asa cum ne place noua!
la 14.06.2021, 21:03
COMENTEAZA