Zacusca de fasole si ciuperci

Postat de alinutzika in Zacusca
17 Sep 2011 | 13627 vizualizari

E prima data cand fac zacusca. Am mai facut eu, dar eram doar pe post de ajutor de bucatar, pe langa mama mea..:)) Acum, ca am bucataria mea, am vrut sa fac o zacusca pe placul meu, care sa imbine mai multe arome. Si a rezultat o zacusca delicioasa! V-o recomand cu drag! Va sfatuiesc insa sa respectati modul de preparare, daca vreti sa nu aveti probleme digestive, ca si dupa o zacusca obisnuita. Adoram zacusca, dar intotdeauna mi-era rau dupa ea, din cauza cepei prajite. Cumnata mea, Dana m-a invatat un mic truc foarte eficient. Asa ca acum, am fiert-o si abia apoi am prajit-o. Rezultatul? Nu schimba cu nimic gustul ei obisnuit, dar o face mai usoara pt stomac. Si inca o mica schimbare la zacusca obisnuita, e faptul ca am adaugat si morcovi in ea, dupa ce am gustat zacusca grozava a Alexandrei, viitoarea mea cumnata, care pusese si morcovi. Si ca ultima nota de schimbare adusa de mine, a fost faptul ca am adaugat si ciuperci. Sunt incantata de zacusca mea! Vreo 3 borcanele s-au mancat azi. Mi-au mai ramas 18 borcane de 400 g.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 19.09.2011, 21:56
la 19.09.2011, 23:28
Cred ca e o nebunie
la 20.09.2011, 14:55
Luk, eduard, Ruxy..va multumesc
la 26.09.2011, 08:51
si eu fac saptamana asta, si de fasole si de vinete, a ta arata foarte bine

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking