Zama de fasole boabe

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
24 Noi 2011 | 9526 vizualizari

Cea mai buna zama [ ciorba] de fasole bobe e din boabe proaspete doar pe jumatate coapte . In zoana aceasta fasole se mai numeste si ,, in parga ''. E o incantare cand merg in gradina si culeg diferite soiuri , in farfurie boabe de diferite culori si marimi , iar daca mai nimereste si cate o pastaie verde nu-i bai !!!

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 24.11.2011, 22:51
Oooooooo ce zama buna
la 24.11.2011, 22:53
Foarte buna
la 25.11.2011, 08:03
buna
la 25.11.2011, 09:18
buna buna
la 25.11.2011, 10:50
imi place place place!!!!
la 25.11.2011, 10:54
Sincer ....nu ma dau in vant dupa ciorba de fasole, dar.....daca are si o bucata de carnat.....e cu totul altceva
la 25.11.2011, 12:01
la 25.11.2011, 13:32
Si eu vreau din zama imi dai?
la 25.11.2011, 19:54
si mie imi place fasolea in parga, iese o ciorba jos palaria
la 26.11.2011, 15:28
ioi cum arata...
la 16.08.2012, 00:51
super

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking