Zama de praz cu carne, ciuperci si branza topita

Postat de Doinavar in Supe
13 Mar 2013 | 4119 vizualizari

Am auzit de la cineva ca a mancat supa de praz, cu carne de mici si branza topita. Mi s-a parut ceva ingrozitor, cu gust imposibil. Am fost invitata la masa si intamplator gatise chiar supa cu pricina. Am zis hai sa gust, ca doar n-oi muri. Sa nu va povestesc ca m-am servit de vreo trei ori, atat de buna era. Am incercat-o si eu, dar am adaptat-o pe gustul nostru, am inlocuit carnea de mici cu carne tocata de porc.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 13.03.2013, 13:53
ce buna tre sa fie cu asa ingrediente, ador si prazul si ciupercile si toate )
la 13.03.2013, 15:31
la 13.03.2013, 15:49
Tare buna trebuie sa fie ! Interesanta reteta...asa-i ca trebuie testata ?
la 13.03.2013, 16:53
Chiar ca e interesanta,pana-i vine randul o trec la favorite!!
la 13.03.2013, 17:24
la 13.03.2013, 17:26
plaaaaaaaaaace
la 13.03.2013, 18:34
la 13.03.2013, 19:13
Delicioasa si apetisanta
la 13.03.2013, 19:18
la 13.03.2013, 21:09

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking