Zarzavat pentru bors

Postat de adriana_bobu in Conserve
23 Sep 2010 | 14870 vizualizari

In fiecare toamna obisnuiesc sa repet de 2-3 ori aceasta reteta care imi asigura necesarul de zarzavat pentru bors, pentru toata iarna.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 24.09.2010, 00:01
Super!
la 24.09.2010, 00:11
super buna si eu pun de obiceisuper 5 f
la 24.09.2010, 10:55
la 24.09.2010, 10:58
la 24.09.2010, 11:07
Super
la 24.09.2010, 13:19
perfect pt ciorbite
la 24.09.2010, 20:26
eu le pastrez separat ( patrunjel, leustean, ardei... ), dar asa e si mai bine
la 24.09.2010, 21:08
E foarte bun ! Faceam si eu cand nu aveam congelator, acum.....
la 24.09.2010, 23:19
superrrrrrrrrrrr
la 25.09.2010, 22:21
Foarte buna idee!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking