Zarzavat pentru ciorbe

Postat de ianculubita in Conserve
4 Sep 2011 | 12760 vizualizari

Vreau sa spun cititorilor retetelor mele,ca la toate conservele pentru camara iernii,postate de mine aici sau in alta parte,nu gasiti conservant de nici un fel,pentru ca nu folosesc,de asemenea nici sare in exces;parerea mea e ca reusita retetelor consta in cat de bun este capacul care se infileteaza(sa nu prinda aer)si cat de bine sunt sterilizate sticlele sau borcanele;retetele pe care vi le daruiesc si voua,le folosesc de ani de zile si slava Domnului,nu mi s-a intamplat nimic niciodata.Aveti incredere!

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 04.09.2011, 21:07
la 04.09.2011, 21:08
la 04.09.2011, 21:41
pentru ce gospodina esti
la 04.09.2011, 21:55
felicitari!
la 04.09.2011, 23:26
mie mi s-a stricat deja o tura,dar nu reusisem sa scot toate bulele de aer.Incerc si metoda ta,cred ca chiar maine
la 05.09.2011, 00:43
foarte bun
la 05.09.2011, 09:33
o gospodina desavarsita
la 05.09.2011, 12:33
felicitari

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking