Zucchini tondi ripieni di tonno (Dovlecei rotunzi umpluti cu ton)

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
5 Apr 2016 | 3728 vizualizari

La noi in Romania nu am vazut astfel de dovlcei, cred ca nu exista, sunt tare practici si au iesit super buni. De cand i-am vazut m-am gandit sa ii umplu cu ton la cuptor, am vazut in mare cateva retete, dar i-am facut dupa capul meu :))

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 05.04.2016, 17:05
tare faini sunt!
la 05.04.2016, 17:15
Deci m-ai dat prin praf cu denumirile astea, puteai sa zici simplu, pentru Cleme niste parmezan...
la 05.04.2016, 19:13
Bun rau!
la 05.04.2016, 20:26
Foaaaaarte buni!
la 05.04.2016, 20:44
daca asa se numesc cleme ,ce sa le fac )
la 05.04.2016, 20:44
multumesc pentru aprecieri
la 06.04.2016, 08:11
Foarte buni!
la 06.04.2016, 10:02
la 06.04.2016, 15:23
la 06.04.2016, 21:44
Arata bine, dar ii las pentru cine mananca peste!
la 07.04.2016, 15:19
ii umplii cu altceva rocsica
la 08.04.2016, 17:27
sunt si la noi, si mie mi-au facut cu ochiul!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking