Incepem prin a pune usturoiul peste unt , acesta trebuie sa fie moale, adica la temperatura camerei. Condimentam cu sare si piper dupa care amestecam totul. Amestecam condimentele cu bulionul. Condimentam cu sare si piper dupa gust , apoi adaugam 150 ml ulei de masline. Scoatem pulpele din apa...
Dam pe razatoare 150 g de cascaval, taiem bucatele mici (sau fasii) 150 g de sunca presata, un ardei (ideal ar fi unul rosu, pentru a da aspect checului aperitiv), 100 g de masline si 150 g de ciuperci. Punem apoi toate ingredientele intr-un vas incapator si adaugam patru galbenusuri, patru...
Afisate 1 - 2 din 2 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking