Paste cu ton
In la 6 Iul 2013
Paste cu ton
Se incinge cuptorul la 190C.Se da apa in clocot intr-o oala si se sareaza.Intre timp,se scurge tonul si se zdrobeste usor.Se curata ceapa verde,se spala si se toaca.Se dau pastele in apa si se fierb jumatate din timpul precizat pe ambalaj.Se scurg.Se trec printr-un jet de apa rece si se lasa sa...
Eclere
In la 4 Iul 2013
Eclere
Intr-un vas se pune la fiert apa cu uleiul.Cand da in clocot se adauga faina amestecand rapid sa nu se formeze cocoloase. Aluatul se lasa la racit.Se pune intr-o punga de ornat si se formeaza eclerele care se coc  la 200 de grade cam 20 de minute. Cand se racesc se umplu cu crema si se...
Tort racoros cu iaurt
In la 4 Iul 2013
Tort racoros cu iaurt
Pui gelatina la inmuiat intr-un pahar cu apa.Bati frisca lichida si o dai putin la rece.Apoi mixezi frisca cu zaharul si cu gelatina topita.La sfarsit incorporezi esenta de vanilie,zeama de lamaie coaja rasa de lamaie si iaurtul. Inmoi piscoturile in zema din compot si imbraci cu ele peretii...
Savarine
In la 4 Iul 2013
Savarine
Pentru aluat : Drojdia se amesteca cu putin lapte caldut si niste zahar.Se adauga in compozitia de faina impreuna ce laptele,zaharul,uleiul,sarea,coaja de lamaie si ouale pana rezulta un aluat mai moale.Se lasa la dospit cam 30 de minute. Se pune cate o bila de aluat in forma de savarina si...
Peste cu verdeturi
In la 4 Iul 2013
Peste cu verdeturi
1.Se preincalzeste cuptorul la 180C si se tapeteaza o tava cu folie de aluminiu. 2.Se spala frunzele de busuioc si patrunjelul care se toaca mare.Se curata catelul de usturoi si se marunteste.Se fac piure busuiocul,patrunjelul,rozmarinul,usturoiul si uleiul de masline.Se potriveste de sare si...
Intr-un bol,se pune laptele cu ouale si cu zaharul si se bat bine pana la omogenizare. Se adauga faina amestecata cu praf de copt si se amesteca bine pentru a nu se forma cocoloase. Luam din compozitie  cate un polonic si  turnam in mijlocul tigaii unsa in prealabil cu unt.Le coacem...
Pentru blat: se amesteca faina cu untul si cu sarea pana se omogenizeaza.Sfarama bucatelele de unt, amestecand in acelasi timp prin faina.Nu framanta prea mult untul cu faina,deoarece acesta o va acoperi si apa nu se va mai absorbi.Adauga pe urma apa rece,pana se formeaza aluatul.Inveleste-l in...
Afisate 1 - 7 din 7 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking