Supa de peste cu legume
In la 24 Iul 2014
Supa de peste cu legume
Pestele se spala, se taie capatana si coada (pt ca da gust amar) si apoi se taie cum doreste fiecare. Legumele se toaca marunt sau mai mari si se pun la fiert cu mai multa apa. Dupa ce s-au fiert foarte bine se pun bucatelele de peste. Se lasa maxim 10 min sa fiarba cu totul dupa care se pun...
Prăjitură cu vişine
In la 23 Iun 2014
Prăjitură cu vişine
Se separă ouăle, albuşurille se bat spumă cu praful de sare. Când spuma s-a intarit se adaugă zahărul, vanilia, coaja şi zeama de lămâie. Galbenuşurile se freaca cu uleiul până se incorporează şi se adaugă peste albuş. Făina se amestecă cu praful de copt si se...
Negresa
In la 1 Feb 2014
Negresa
Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu un praf de sare si apoi se adauga pe rand: zaharul, galbenusurile, faina in ploaie, gemul, nuca si bicarbonatul stins, apa minerala si uleiul. Dupa obtinerea compozitiei se pune in tava tapetata cu hartie de copt sau cu ulei si se da la cuptor cca 40 de...
Se spala cartofii si se taie cubulete mici, dupa care se pun la fiert [eu am pus si un praf de sare ]. Cand s-au fiert, se scurg si se pun intr-o tava unsa cu putin ulei sau unt, apoi presaram putin delicat. Peste cartofi se pune branza razuita. Se dau la cuptor pana se topeste branza si apoi...
Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking