Cartofii se fierb in coaja,nu asteptati sa crape sau sa fie prea moi ca pentru piure.
Cartofii se curata de coaja si se taie felii.
Ungeti un vas yena cu unt si asezati primul strat de felii de cartofi , putina sare si piper si mozzarella. Se repeta procedeul la fiecare strat.
La ultimul...
Cous Cous-ul se fierbe pt 5 minute in 200 ml apa.
Sfecla se taie fasii subtiri (pai) si se adauga Cous Cous-ului la fierbere(inca 3-4min timp in care se va colora).
Se scurge excesul de apa (daca exista), se adauga untul si sarea dupa gust si se pune intr-un vas ceramic la racit.
Taiem...
Am filetat pieptul de pui( din fiecare bucata ies cam 2-3 fileuri).
Baconul afumat l-am cumparat gata feliat! Ardeiul rosu l-am taiat pe jumate si apoi "betisoare".
Pe fiecare file am presarat piper si sare, apoi am intins branza tartinabila( cam pe jumate din...
Se curata cartofii, se taie si se fierb timp de 20 de minute in apa cu putina sare.
Intre timp, intr-o tigaie punem cele 2 linguri de ulei de masline la incins si adaugam mixul de peste, se presara sare si piper. Se tine pe foc mediu timp de 10-12 minute amestecand din can din cand....