Se feliaza pieptul de pui si se bate ca pentru snitele. Feliile de pui obtinute se ung cu smantana, se acopera cu ciuperci dupa care le condimentam cu sare, piper, oregano si cimbru. Se ruleaza feliile de pui si se prind cu scobitori.
Se pregateste un sos din bulion si vin alb, sare piper si...
Se toacă mărunt ceapa, ardeii, roşile şi ciupercile. Se pun la călit în ulei.
Se lasă la foc mic, până legumele îşi lasă sucul propriu (aproximativ 15 minute).
Se completează cu cele 100 ml apă şi se lasă la fiert incă 20 de minute.
Se asezonează cu sare...
Se topeste untul in ulei.
Se adauga usturoiul pisat. Se lasa putin la calit. Se adauga crevetii si se lasa la foc mic pana cand acestia devin rozalii.
Se ia tigaia de pe foc, se adauga smantana si parmezanul, se pune inapoi pe foc pana da iar in clocot si se adauga patrunjelul.