Cartofii se spala bine cu ajutorul unui burete abraziv, se invelesc in staniol si se baga la cuptor intregi si cu tot cu coaja pentru aproximativ 45 de minute. Dupa ce s-au copt, fiebinti ii scotem si asezam 2 cartofi pe farfurie ii crestam in 4, iar in mijloc punem 10g unt, cascaval ras si o...
Biscuiti de casa
In la 30 Mai 2013
Biscuiti de casa
Untura trebuie sa fie la temperatura camerei (eu am folosit untura pentru gatit de la Poiana Marului), este suficient daca o scoteti din frigider cu 30 de minute inainte de a incepe sa preparati coca pentru biscuiti. Untura se amesteca cu cele 2 oua, dupa care se adauga zaharul, apa,...
Rosia se taie cubulete, se adauga sare, oregano si putin ulei de masline. Painea se prajeste, iar fierbinte se unge cu putin ulei de masline si cu un catel de usturoi taiat pe jumatate. Deasupra se rade branza mozzarella si se adauga rosia preparata cu sare, oregano si ulei de masline....
Pulpele de pui se condimenteaza dupa gust, eu am folosit doar sare si piper. Se pun la prajit intr-un ceaun cu ulei incins,apoi se adauga un pahar de vin alb si se lasa sa se  prajeasca la foc mic pana devin aurii. Legumele se fierb aproximativ 10 minute dupa ce dau in clocot, la fel si...
Salata cu surimi
In Salate la 24 Mai 2013
Salata cu surimi
Se spala salata foarte bine, cu apa rece, apoi o tocam marunt. Surimi se taie feliute subtiri si se adauga peste salata tocata, iar la urma adaugam maioneza, sare si piper dupa gust. Se serveste cu paine prajita, de preferabil salata sa fie rece de la frigider.
Tort Diplomat
In la 22 Mai 2013
Tort Diplomat
Gelatina se pune in laptele rece la dizolvat, iar ouale(intregi) se bat bine cu zaharul. Se adauga gelatina cu laptele si se amesteca bine. Aceasta compozitie se fierbe in bain-marie pana se ingroasa. Apoi se lasa la racit. Se bate frisca bine, apoi se adauga fructele scurse de zeama si...
Se toaca varza foarte marunt, morcovul se da pe razatoarea mica, apoi adaugam maioneza, sare si piper. Le amestecam bine, dupa care umplem fiecare felie de sunca cu aceasta compozitie, o rulam si prindem cu ajutorul unei scobitori, asa va ramane rulata si va avea un aspect mai deosebit. Pofta...
Prajitura Mozaic
In la 11 Mai 2013
Prajitura Mozaic
Se freaca zaharul cu margarina, apoi treptat, se adauga galbenusurile, coaja de lamaie/portocala, laptele si faina in care a fost pus in prealabil praful de copt si cele 2 linguri de cacao. Aceasta compozitie se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Cand aluatul este gata se prepara...
Afisate 1 - 8 din 8 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking