Prajeste cateva minute fulgii de ovaz intr-o tigaie neaderenta,fara grasime,apoi lasa-i sa se raceasca.
Bate smantana si,pe masura ce se umfla incorporeaza treptat mierea,whisky-ul si la sfarsit branza de vaci.Continua sa bati amestecul cateva secunde,pana cand compozitia devine spumoasa....
Inmoaie intr-o craticioara stafidele cu apa cat sa le acopere,fierbele la foc mic 10 minute,apoi surgele si pastreaza lichidul.
Bate cu telul intr-un castron untul moale cu zaharul,cand compozitia este cremoasa,adauga oul si continua sa bati.Incorporeaza faina,bicarbonatul,un praf de...
Punem la fiert pe foc mic zaharul si apa.Din momentul in care incepe sa clocoteasca mai lasam 10 minute.
Ulterior adaugam pachetul de margarina si amestecam pana se omogenizeaza.
Cand s-a topit margarina tragem cratita de pe foc si se adauga laptele praf cernut cu esenta de rom si cacao....