Prajeste cateva minute fulgii de ovaz intr-o tigaie neaderenta,fara grasime,apoi lasa-i sa se raceasca. Bate smantana si,pe masura ce se umfla incorporeaza treptat mierea,whisky-ul si la sfarsit branza de vaci.Continua sa bati amestecul cateva secunde,pana cand compozitia devine spumoasa....
Tort whisky
In la 9 Oct 2013
Tort whisky
Inmoaie intr-o craticioara stafidele cu apa cat sa le acopere,fierbele la foc mic 10 minute,apoi surgele si pastreaza lichidul. Bate cu telul intr-un castron untul moale cu zaharul,cand compozitia este cremoasa,adauga oul si continua sa bati.Incorporeaza faina,bicarbonatul,un praf de...
Ciocolata de casa
In la 9 Oct 2013
Ciocolata de casa
Punem la fiert pe foc mic zaharul si apa.Din momentul in care incepe sa clocoteasca mai lasam 10 minute. Ulterior adaugam pachetul de margarina si amestecam pana se omogenizeaza. Cand s-a topit margarina tragem cratita de pe foc si se adauga laptele praf cernut cu esenta de rom si cacao....
Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking