Iata cum se prepara Reteta de naut crocant Fierbem năutul aproximativ 50-55 de minute. Scoatem năutul și-l las sa se răcească, sau in trecem printr-un jet de apa rece, pentru a-i grăbi răcirea. Acum vine partea un pic mai dificilă, ca sa zic așa. Scoatem coaja fiecărui bob de...
Desert tort mozaic
In la 14 Dec 2018
Desert tort mozaic
Se sfarama biscuitii. Se pune pe foc laptele, zaharul. Cand zaharul s-a dizolvat, adaugsm cacaoua si untul ,mixam,stingem focul si punem esenta. Siropul fierbinte se pune peste biscuiti, amestecam pana se incorporeaza tot siropul in biscuiti. Luam un platou, folosim inelul unei forme de...
Prunele le spalam și le scoatem samburii. Le punem într-un vas mare cu zaharul peste pana a doua zi. Le fierbem la foc potrivit. Adunam spuma și le fierbem pana scade din dulceața, apoi adaugam nucile taiate cat mai marunt. Se mai lasa la fiert inca puțin. Se pune dulceața asa...
Ingrediente: 1 kg faina 250 g zahar 5 oua 500 ml lapte călduț 50 ml ulei și 50 g unt ( încălzite împreună) 1 plic drojdie uscată 1 praf de sare Arome ( pasta de vanilie, coaja rasa de portocala și lămâie) Ing umplutură: 200 Gr zahar 2 linguri generoase de...
Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking