1. Merele se curata de coaja si se feliaza
2. Ouale se bat pine cu zahar pina acesta se topeste
3. In compozitia obtinuta adaugam untul topit si racit si smintina
4. Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga in compozitie
5. Tava se tapeteaza cu hirtie de copt, se toarna...
Ungem tava de copt cu unt si aranjam bucatile de carne batuta ( in prealabil sarate si condimentate.
Taiam cartofii rondele si le aranjam deasupra carnitei.
Al 3 strat o sa fie maioneza din abundenta si mult, mult cascaval.
Tava se da la cuptor pt apr. 30 min :)
Simplu si...
1. Taiam pestele felii, il saram, piperam si il frecam cu un sos obtinut din condimente + ulei (eu am luat un pliculet de condimente pentru pregatit pestele). Dam tava cu peste la cuptor, pentru 15 min, temperatura 180 C.
2. Pregatim sosul: rumenim ceapa marunt taiata cu usturoiul maruntit....
1. Taiati carnea cubulete si o frigeti in putin unt (fie in tigaie sau ceaun) pina se rumeneste;
2. Taiati legumele : morcovii- bucati maricele; ceapa - semi rondele; rosiile - cubulete;
3. In oala puneti putin unt si etajati ingredientele: ceapa + morcov + rosii +...