Dovlecelul se curata de coaja, se curata de seminte si se da pe razatoarea mare, se presara sare si se lasa deoparte.
Dupa cateva minute se stoarce compozitia de dovlecel, de zeama lasata, se pune...
Ceafa de porc se condimenteaza pe ambele parti si se stropeste cu ulei de masline,se seteaza la functia Fry cam 5 minute se lasa pe o parte dupa care intoarcem carnea si mai lasam cateva minute la...
Se pune faina intr-un bol, in mijloc punem oul si zaharul, incepem sa amestecam,se adauga pe rand apa minerala, esenta, praful de scortisoara, laptele si se amesteca bine pana cand se omogenizeaza....
Eu am folosit o tava cu diametrul de 26 cm.
Biscuitii se tritureaza foarte bine, apoi se amesteca cu untul la temperatura camerei. Se amesteca pana cand se omigenizeaza tot untul. (Untul se poate pune si topit si racit,eu l-am pus taiat bucatele...
Spalam carnea si o taiem cubulete. O punem la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce si-a schimbat culoarea o scoatem pe o farfurie.
Taiem costita pe marginea oaselor.
Tocam ceapa marunt, morcovii...
Spaghete carbonara, reţetă adaptata
1. Baconul taiat felii se pune la rumenit intr-o tigaie timp de 4-5 minute. Pentru un plus de aroma se adauga doi, trei catei de usturoi.
2. Galbenusurile...
Mixam galbenusurile impreuna cu zaharul, extractul de vanilie si amidonul. Adaugam laptele cald si omogenizam, apoi fierbem pana cand capata consistenta unui sos. Lasam sa se raceasca de tot. Punem...