Ingrediente
- 3 felii de ceafa de porc
- 2 fire de ceapa verde
- ulei de masline
- vin rosu
- 1 lingura smantana
- 1 lingurita mustar
- vegeta/piper/busuioc
Mod de preparare
Ceafa de porc se condimenteaza pe ambele parti si se stropeste cu ulei de masline,se seteaza la functia Fry cam 5 minute se lasa pe o parte dupa care intoarcem carnea si mai lasam cateva minute la aceiasi functie.
Se stropeste cu vinul rosu,se adauga ceapa verde taiata rondele,se pune la functia Boil pentru 20 minute(daca mai trebuie se mai completeaza cu apa).
Se amesteca smantana cu mustarul,se subtiaza cu putina apa,si se toarna peste carne se lasa cam 5 minute la functia Boil.
Se presara busuioc uscat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos de smantana cu mustar la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
|