Ingrediente
- 3 bucati muschi de porc
- 1 ceasca faina
- 100 g unt
- 3 linguri ulei de masline
- 100 g kaiser
- 2 fire ceapa verde
- 400 g ciuperci
- 2 linguri suc de lamaie
- 200 ml smantana lichida
- 2 lingurite mustar
- sare
- piper
Mod de preparare
Carnea condimentata cu sare si piper o trecem prin faina apoi o punem la prajit in tigaia cu ulei si unt, dupa care le scoatem pe o farfurie.
In aceeasi grasime punem kaiserul cubulete, ceapa taiata marunt si ciupercile curatate si stropite cu zeama de lamaie. Dupa ce a scazut bine, adaugam 1 cana cu apa si lasam sa fiarba 20 minute, dupa care adaugam smantana, mustarul, snitelele si mai lasam pe foc 15 minute.
Servim cu verdeata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele in sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|