Snitele de porc cu ganitura de ciuperci si dovlecei si cartofi

Postat de ermilia in Porc
11 Iun 2010 | 4967 vizualizari
Snitele de porc cu ganitura de ciuperci si dovlecei si cartofi

pentru 4 portii, eu am facut pentru 8 portii eu zic ca merita sa incercati daca va plac ciupercile si dovleceii.

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 ardei rosu
  • 1 dovlecel
  • sare piper
  • carne porc
  • faina 
  • ulei 
  • oua
  • cartofi

Mod de preparare

se taie ceapa cubulete si se pune la calit, ciupercile se spala si se taie marunt, daca aveti ciuperci din conserva cum am avut eu, scurgeti apap si le mai taiati putin, depinde de marime. cand ciupercile sunt gata se adauga ardeiul taiat cubulete, cand acesta este moale se adauga si dovlecelul taiat cuburi. se lasa sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand. cand e aproape gata se mai adauga patrunjel maruntit si condimente dupa gust.

pentru snitele am folosit carme de porc, am batut-o cu ciocanul pentru carne, am dat-o prin faina apoi prin ou si am pus-o la prajit

cartofii i-am facut pireu, i-am taiat rondele si i-am pus la fiert in apa cu sare

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc cu ganitura de ciuperci si dovlecei si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de porc fiert in bere

Postat de oanapl

Piept de porc fiert in bere

Tai pieptul de porc în două și pui bucățile de carne într-o oală încăpătoare.  Pui foile de dafin, cimbrul și boabele de piper în oală, urmate de...

Citeste continuarea

Friptura de porc usturoiata

Postat de mirela0911

Friptura de porc usturoiata

Se spala bine carnea, se tamponeaza de surplusul de apa apoi se taie in felii groase de cca 1 cm. Se condimenteaza cu sare si piper si pe o parte si pe cealalta. Se unge o tava cu ulei. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.06.2010, 13:55
e bun....
la 11.06.2010, 14:59
Super!
la 11.06.2010, 16:14
bun
la 11.06.2010, 17:13
Bine ai venit la noi, ermilia Felicitari pentru reteta!
la 13.06.2010, 15:53
bun venit printre bucatarsi,felicitari cred ca e foarte gustoasa5 furcu

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking