Modul meu de a consuma anghinarea e foarte simplu.
Insa pt. a nu fi nevoiti,sa muncim atata,da,in ghilimele,caci nu dureaza mai mult de 10min,va propun reteta cea simpla.
Si cum am vazut pe net ca este frumos sa o pui la masa si intreaga,asa am facut si eu.Puteti prepara si...
Curatam para pe jumatate,acolo unde e mai alungita.
Pe parte necuratata infigem niste scobitori la capatul carora infigem strugurii.
Taiem maslina in doua si scoatem samburele.
Jumatatea de maslina oe infigem la capatul(marginea)partii alungite.
La sfarsit ii infigem doua cuisoare ca...
Se încălzește cuptorul. Se unge o tavă cu ulei sau unt. Se spală cartofii și se decojesc, se taie felii, dar nu de tot.
Ca să nu se oxideze, îi poți pune în apă până când ești gata să îi prepari.
Când îi scoți din apă,...