Chiftelutele cu dovlecel si cartof se pregatesc astfel:
Se stoarce bine de zeama dovlecelul, cartofii fierti se paseaza cu o furculita, se adauga ceapa, bulionul, faina, condimentele si mararul si se amesteca bine pana se obtine un aluat omogen.
Se ia cu o lingura din compozitie si se...
Cum se prepara Paste cu carne tocata, o mancare gustoasa
Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei (merge cu succes uleiul de masline) pana capata o culoare frumoasa, aurie.
Se adauga carnea tocata, sarea, piperul si o jumatate de ceasca cu apa, se amesteca bine, se acopera cu un capac si...
Vom proceda astfel pentru a prepara aceste delicioase gogosi de post :
Faina se cerne intr-un lighenas si se face o adancitura in mijloc.
In apa calduta pun zaharul, sarea, amestecand pana se topeste zaharul, apoi uleiul, drojdia maruntita si 2-3 linguri de faina. Amestecam bine pana se...