Furnica
In Dulciuri la 19 Apr 2016
Furnica
Incingem cuptorul la 180 grade C. Punem o cratita cu apa pe foc sa se infierbante, pentru ca galbenusurile se fac pe abur. Incepem cu blatul de nuca, albusurile se mixeaza cu un praf de sare apoi se adauga treptat cele cinci linguri de zahar. Se mixeaza pana ce obtinem o bezea tare....
In primul rand ne ocupam de umplutura de mere, curatam si spalam merele, le dam prin razatoarea mare, stropim cu zeama de la o jumatate de lamaie, adaugam o lingurita de scortisoara si zaharul. Lasam circa 30 minute pana ce lasa zeama, pe urma le stoarcem si le amestecam cu stafidele inmuiate...
In primul rand pregatim baza, amestecati  biscuitii macinati cu migdalele macinate si turnati untul topit peste. Pe urma tapetati o forma de tarta sau de chec (in cazul meu), cu acest amestec, inclusiv peretii formei si lasati  deoparte. Mixati ouale cu zaharul pana ce devin...
Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking