NAPOLITANE
In Dulciuri la 15 Aug 2010
NAPOLITANE
Se pune untul la topit in care se pune mierea ,zaharul si celelalte,se fierb 5 minute si se umplu foile cu crema calduta.
Amesteci toate ingredientele si le mixezi. Cand s-a topit zaharul poti turna compozitia in cupe si o dai la congelator. Este inghetata preferata a sotului meu .Eu o pregatesc cu capsune ,visine, zmeura, pepene galben, caise.
NECTAR
In la 14 Aug 2010
NECTAR
Pasezi fructele fara coaja si samburi (sau le treci prin masina de tocat), pui apa si zaharul , clocotesti totul 10-20 de minute spumuind bine.Il torni fierbinte in sticle ,le stergi imediat si le asezi intre paturi ,invelite bine. Le lasi pana se racesc ,apoi le depozitezi in camara .Se bea ca...
Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking