snitzel "a la paul"
In la 4 Mar 2010
snitzel
se taie pieptul de pui cam de grosimea unui deget si se bate cu ciocanul pentru carne (ramane la alegerea fiecariua cat de gros vrea sa fie snitzelul)si le condimentam cu sare si piper.le trecem prin faina ou batut si apoi prin pesmet si se pun la prajit in ulei.cand am terminat asezam snitzelele...
Afisate 1 - 1 din 1 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking