12 ani de Wu Xing!

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR
28 Sep 2011
12 ani de Wu Xing!

Pe 27 septembrie, Wu Xing a sărbătorit 12 ani de la lansarea pe piaţa bucureşteană a produselor de mâncare chinezească la domiciliu. Acum 12 ani, Sabin Cernea, împreună cu familia sa, a gândit şi a pornit acest business, crezând că românul ar putea deveni un veritabil consumator şi că piaţa românească este pregătită pentru un asemenea proiect. Ceea ce s-a şi întâmplat, Wu Xing devenind în timp numărul unu, în Bucureşti, în domeniul livrării la domiciliu a mâncării chinezeşti.

 La ceas aniversar, Sabin Cernea, fondatorul Wu Xing,  împreună cu echipa sa, a mulţumit partenerilor, clienţilor fideli, presei pentru eforturile pe care le-au depus împreună pentru ca Wu Xing să devină ceea ce este : o companie puternică, cu un brand de produs bine conturat pe piaţa de profil şi care este în continuă creştere.

 „ Această seară este una a mulţumirilor, pentru că numai alături de dumneavoastră, am reuşit să creăm ceea ce există astăzi. A fost greu, recunosc, dar şi rezultatele nu au întârziat să apară.Am reuşit să facem din Wu Xing un brand şi să educăm clienţii noştri să deprindă o cultură culinară. ”

 La eveniment, au fost prezenţi Ionel Blănculescu, fost ministru al Corpului de Control al Guvernului, actual analist şi specialist în economie naţională, Liu QiWei, consilier al Ambasadorului Chinei la Bucureşti, Constantin Cerbulescu, Preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor. Acestora li s-au alăturat o serie de bloggeri, personalităţi din domeniul monden (Dragoş Moştenescu, Cosmin Tudoran – membru Cassa Loco ) şi mulţi alţii.

 Evenimentul a beneficiat şi de o demonstraţie culinară a maestrului bucătar şi trainer Wu Xing, Tushin Tugso, care a pregătit invitaţilor trei preparate “vedetă” ale brand-ului. Atmosfera a fost condimentată de trupa 4Flames, care a avut un show incendiar de muzică şi lumini.

 www. wuxing.ro

http://www.facebook.com/MancareChinezeascaWuXing?sk=wall

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking