Wu Xing a lansat un restaurant in centrul vechi, pe strada Covaci

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR
21 Mar 2012
Wu Xing a lansat un restaurant in centrul vechi, pe strada Covaci

21 martie 2012 va ramine data in care Wu Xing a lansat un restaurant in centrul vechi al Capitalei. Evenimentul a fost deschis de Remus Tiuca, directorul general al Wu Xing, iar atmosfera a fost destinsa de magicianul Robertino, care a reusit citeva numere de efect!

Apoi cuvintul, vorba vine, i-a apartinut maestrului Tusin (cu care ne-am mai intilnit la reteta de Pui Gong Bao). Acesta a facut o demonstratie culinara. L-am auzit discutind cu unul dintre participanti si marturisindu-i ca prefera sa pregateasca manual ingredientele, fara a apela la aparatura de bucatarie. "Cartofii ii tai cu satirul", a povestit, stirnind uimirea. Asta pentru ca erau cartofi taiati foarte subtiri, nu jumatati :). Am promisiunea Oanei Purcareanu (PR-ul Wu Xing) ca imi va inlesni un interviu cu maestrul chinez!

Acesta a pregatit una dintre retetele nou introduse pe piata de compania Wu Xing, "Oaie Tusin", care pot sa spun ca este delicioasa! (daca vreti puteti beneficia de oferta de vouchere a Vulping.ro - doar 7 lei portia)

 

Locatia nu este foarte mare, aranjata stil vagon, cu bucataria la vedere, sfatul nostru fiind sa nu o ocoliti pentru ca se maninca excelent aici, sau se poate lua la pachet! Restaurantul se gaseste pe strada Covaci, in apropiere de Hanul lui Manuc!

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking