Agricola Bacau lanseaza "Puiul familist"

Postat de Bucataras in Bucataras in oras
31 Aug 2009
Agricola Bacau lanseaza "Puiul familist"

"Conform unui studiu iniţiat în rândul consumatorilor de către Agricola Bacău, pulpa este cea mai râvnită parte dintr-un pui atunci când vine vorba de preferinţele culinare. La grătar sau la cuptor, pulpele de pui sunt printre cele mai gustoase şi sănătoase feluri de mâncare, uşor de preparat şi preferate atât de părinţi, cât şi de copii.

"Puiul Familist de la Agricola Bacău vine cu o ofertă inedită pe piaţă, oferind în acelasi pachet pe lângă puiul grill încă două pulpe, fiind conceput special pentru nevoile unei familii cu doi copii.

De acum mamele pot găti mai multe feluri de mâncare dintr-un singur pui şi toţi membrii familiei se pot bucura de porţiile preferate de mâncare.

Carnea de pui este recomandată pentru o alimentaţie sănătoasă, fiind o sursă principală de proteine. Totodată modurile de preparare sunt diverse, iar reţetele pe bază de carne de pui printre cele mai apreciate.

Puiul familist este rezultatul îmbinării experienţei şi tradiţiei cu inovaţia specialiştilor Agricola Bacău în scopul realizării de noi reţete şi forme de ambalare pentru o alimentaţie echilibrată şi potrivită stilului de viaţă al consumatorului.

Puiul familist, cu două pulpe pentru părinţi şi două pentru copii, de la Agricola Bacău este deja prezent în oferta reţelelor de tip hiper şi supermarket, cash&carry şi discounter şi are un preţ mediu de 9,99 lei pe kilogram.

Agricola Bacău, lider pe piaţa cărnii de pasăre din România, oferă din 1992 produse de cea mai înaltă calitate pregătite cu grijă şi pasiune, garantând clienţilor săi o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată.

 

Dotată cu sistem şi flux de productie integrat, Agricola Bacău realizează întregul proces al producţiei de carne de pui, de la producerea nutreţurilor combinate şi creşterea păsărilor la procesarea şi comercializarea cărnii, produselor din carne şi ouălor pe piaţa internă şi la export.

 

Portofoliul de produse al companiei include produse din carne de pasăre, semipreparate şi produse pre-gătite, preparate fierte şi afumate, salamuri crude uscate si ouă.

 

Grupul de firme Agricola Bacău include companiile Agricola Internaţional, Aicbac (creşterea vacilor de lapte), Suinprod (reproducerea şi îngrăşarea porcilor), Conagra (fabrică de preparate din carne fierte-afumate), Salbac Dry Salami (fabrică de salamuri crud-uscate), Europrod (fabrică de semipreparate şi produse pre-gătite din carne), Comcereal (achiziţia de cereale), Avicola Lumina Constanţa (creşterea găinilor pentru ouă consum şi comercializarea ouălor).

sursa: Comunicat de presa Avicola Bacau, semnat Sabina Stirb, PR in GMP.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking