Bicarbonatul de sodiu si lamaia

Postat de Sidy in Alimente
23 Ian 2016
Bicarbonatul de sodiu si lamaia

Un cunoscut profesor universitar care se ocupă de bolnavii de rinichi din Cluj, i-a recomandat unei paciente să bea în fiecare dimineață,pe stomacul gol, câte un pahar de apă cu o linguriță de bicarbonat de sodiu într-o zi și un pahar de apă cu zeama de la o lămâie în cealaltă zi, tratatmentul fiind continuat zilnic, alternativ, timp de o lună de zile. Pacienta a scăpat de cancerul de la rinichi și acum își menține starea de sănătate, fiind atentă la apa și mâncarea ce o consumă.

 

Când eram mici părinții ne dădeau să bem un pahar de apă cu bicarbonat de sodiu când aveam probleme cu digestia sau ne puneau să facem gargară cu apă cu bicarbonat de sodiu când aveam limba albă(de la candida albicans) sau afte bucale și toate treceau ca prin minune... 

Lămâia este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. Este de 10.000 mai eficient decât chimioterapia. De ce nu am aflat de asta? Fiindcă există organizaţii interesate să găsească o versiune sintetică, care să le permită să obţină câştiguri fabuloase. Aşa că, de acum înainte poţi să ajuţi un prieten care are nevoie, spunându-i că este favorabil să bea lămâie cu bicarbonat ca să prevină boala. Gustul este agreabil şi bineînţeles nu produce efectele oribile ale chimioptrapiei.

Acest tip de terapie cu extras de lămâie şi bicarbonat, distruge doar celulele maligne de cancer, neafectând celulele sănătoase.

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking