Bucataras caritabil alaturi de Orange

Postat de Oana in Bucatarasii
17 Dec 2013
Bucataras caritabil alaturi de Orange

In fiecare an, inainte de Craciun, Orange Romania se implica prin angajatii sai in actiuni caritabile, organizand un targ de Craciun. Mai exact, angajatii se transforma in spiridusi iscusiti ai Mosului si se intrec in decoratiuni handmade si in prajituri de casa. Acestea sunt ulterior scoase la vanzare "in house", colegii se inghesuie sa cumpere produsele, iar banii stransi sunt donati apoi pentru o cauza nobila. 

Azi, in holul cladirii care adaposteste sediul Orange din Pipera, Bucuresti au fost improvizate cateva standuri care s-au umplut repede cu produse apetisante. Am participat si eu, alaturi de colegii mei, cu doua prajituri spectaculoase, pregatite acasa, cu o seara in urma. Am facut briose negrese decorate cu inimioare si una dintre retetele care au facut furori pe Bucataras, American Pie. Toate frumos ambalate, purtand cu mandrie stickere pe care scria "Garantat 100% Bucătăraş.ro" :)

Senzationale si aromate au fost si celelalte dulciuri ale colegilor mei de la Orange. Un tort cu morcovi, negrese, ciocolata de casa, checuri cu ciocolata, cu migdale sau cu lamaie, produse de post-napolitane cu ciocolata, placinte cu mere, cu dovleac sau cu spanac etc. 

Dulciurile mele s-au vandut extrem de repede :) La fel si celelalte. S-au adunat peste 20 de milioane de lei vechi, iar suma a fost donata pentru ajutorarea lui Catalin, un baietel care are nevoie de sprijin in lupta sa cu o boala crunta.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking