Cateva secrete pentru bucatarie

Postat de sufletista in Tipsuri
10 Mar 2011

Pentru a curata o oala in care ai ars mancarea,adauga niste ceapa taiata,adauga apa clocotita,tine-o 5 minute dupa care poti so speli.

Foloseste un tocator de lemn nu de plastic,astfel eviti ca bucatele mici din tocatorul de plastic sa se amestece cu legumele pe care le tai,in plus nu tocesti lama cutitului.

Pentru a curata cuptorul fa o pasta din bicarbonat de sodiu si apa,stropesti peretii cuptorului,dai focul mic si lasi 30 min,dupa care poti sa speli cuptorul.

Pentru a preintampina formarea de gheata,freaca peretii congelatorului cu sare.

In cazul in care ai infundat chiuveta,amesteca o jumatate de cana de bicarbonat intr-o cana de otet si toarna amestecul in chiuveta,apoi toarna o cana de apa,intr-o ora teava va fii desfundata

-articol preluat de pe  ecusine.ro

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking