Ce este pecorino? Introducere, tipuri si utilizare culinara

Postat de bucatarasa in Alimente
25 Mai 2024 | 304 vizualizari

Ce este pecorino? Introducere, tipuri si utilizare culinara Pecorino este un tip de branza italiana produsa din lapte de oaie. Este una dintre cele mai vechi branzeturi din Italia, datand din perioada romana. Exista mai multe varietati de pecorino, fiecare cu caracteristici si arome distincte, in functie de regiunea in care este produsa si de metoda de maturare.

Inapoi la reteta

Comentarii (1)

la 27.05.2024, 11:36

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking