Cosercuta cu bunatati

Postat de diaconta in Cu de toate
27 Mar 2011
Cosercuta cu bunatati

    De cand ma stiu am respectat obiceiul acesta din ziua de Paste.Musafirilor veniti din alta zona a tarii le-a placut foarte mult.In ziua de Paste,ne trezim dis de dimineata,pregatim cosercuta minunata,imbracam vesminte noi si frumoase si mergem cu totii la Biserica.

    Am sa va spun ce punem in cosercuta,dar veti vedea asta si in pozele atasate.Vedetele indiscutabile sunt pascuta cu branza dulce si drobul de miel.Dar ele sunt acompaniate negresit de ouale vopsite dupa un obicei traditional din zona Ardealului(cu frunze si in coji de ceapa),o sticla de vin din cel bun,sare,cozonacul pufos,jambon,carnati,rulade de tot felul,ceapa verde si ridichi....si tot ceea ce mai vrem sa punem pe masa.

    Dupa Slujba,bucatele vor fi sfintite  si astfel ne vom aseza tihniti la traditionala masa de Paste in familie.Intotdeauna parca suntem mai veseli si mai multumiti cand stam la masa si ne bucuram unii de prezenta celorlalti,sa recuperam timpul trecut cand am fost prea departe sau prea ocupati ca sa ne vedem.

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking