Cum sa pastram patrunjelul verde

Postat de adasev12 in Tipsuri
18 Sep 2010

Eu ador patrunjelul si il folosesc cam la toate felurile de mancare... Imi place doar verde, proaspat , iar ca sa-l pastrez asa, sa nu se ofileasca, il tai marunt cand il cumpar si-l impachetez in folie transparenta, apoi il bag in congelator.

Isi pastreaza excelent culoarea, iar gustul ramane acelasi, fin si proaspat ca atunci cind il cumpar. 

Citeste si:

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking